Malzemeler :
250 gr margarin (oda ısısında)
1 su bardağı pudra şekeri
3 su bardağı un
1 paket vanilya
Yapılışı :
Oda ısısındaki margarin iyice yumuşatılır. Pudra şekeiri yağa bir güzel yedirilir. Un ve vanilya da eklenerek iyice yuğurulur. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp, yağlanmış tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 175-180 derece fırına atılıp, fazla kızarmadan alınır. Üzerine pudra şekeri veya tarcın serpilip, servis yapılır.
AFIYET OLSUN
250 gr margarin (oda ısısında)
1 su bardağı pudra şekeri
3 su bardağı un
1 paket vanilya
Yapılışı :
Oda ısısındaki margarin iyice yumuşatılır. Pudra şekeiri yağa bir güzel yedirilir. Un ve vanilya da eklenerek iyice yuğurulur. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp, yağlanmış tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 175-180 derece fırına atılıp, fazla kızarmadan alınır. Üzerine pudra şekeri veya tarcın serpilip, servis yapılır.
AFIYET OLSUN