Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

ÜYE OLMAYANLAR FORUMUMUZDA HICBIR SEKILDE AKTIVITE
UYGULAYAMAZ.

>>> ™️[ C¤ ]™️ BAYRAK FM ™️[ C¤ ]™️ <<<

KONU ACAMAZ, MESAJ YAZAZMAZ, EKLENTI INDIREMEZ,
ÖZEL MESAJLASAMAZ.

FORUMUMUZU TAM ANLAMIYLA KULLANMAK ICIN ÜYE OLMALISINIZ
Irtibat: bayrakfm@bayrakfm.de

Treten Sie dem Forum bei, es ist schnell und einfach

Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

ÜYE OLMAYANLAR FORUMUMUZDA HICBIR SEKILDE AKTIVITE
UYGULAYAMAZ.

>>> ™️[ C¤ ]™️ BAYRAK FM ™️[ C¤ ]™️ <<<

KONU ACAMAZ, MESAJ YAZAZMAZ, EKLENTI INDIREMEZ,
ÖZEL MESAJLASAMAZ.

FORUMUMUZU TAM ANLAMIYLA KULLANMAK ICIN ÜYE OLMALISINIZ
Irtibat: bayrakfm@bayrakfm.de

Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.


2 verfasser

    Asura Pisirelim..

    cCc 74 Deli Kurt 74 cCc
    cCc 74 Deli Kurt 74 cCc
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 447
    Kayıt tarihi : 07.05.09
    Yaş : 57
    Nerden : Uzaydan

    Asura Pisirelim.. Empty Asura Pisirelim..

    Beitrag von cCc 74 Deli Kurt 74 cCc 25/10/2009, 09:33

    Asura..

    Malzemeler
    1/2 kg buğday
    200 g kuru fasulye
    200 g kayısı
    200 g nohut
    200 g incir
    100 g nar
    200 g kuru üzüm
    1 adet elma
    1 adet portakal
    1,5 kg şeker
    200 gr dövülmüş ceviz
    tarçın
    Yapılışı
    1.Buğday 6 defa yıkanıp 7. Suda kaynatılır. Kaynadıktan sonra sabaha kadar suda bırakılır. Sabaha kadar buğdayın suyu çekmesi gerekir.
    2.Nohut ile fasulyeyi akşamdan haşlayın. Ertesi gün iyice şişen buğdayların üzerine yeniden su ekleyin ve ocağa koyun. Kaynamaya başladıktan sonra buğdayların iyice ezildiklerine emin olarak üzerine nohut ve fasulyeyi ilave edin.
    3. Kayısı, incir ve kuru üzümü ayrı ayrı kaynatarak, buğday tenceresine ilave edin. Kayısı ve İncirleri küçük küçük doğrayarak kaynatın.
    4.Karışım, birlikte kaynayarak koyulaştıktan sonra içine şekeri ilave edin.
    5.Şeker de eriyip kıvama geldiğinde içine küp şeklinde doğranmış elma ve portakalı ilave edin. Portakal kabuklarından bir kısmını DA karışıma atarsanız hoş bir koku verir.
    6.Hepsini birlikte 10 dk daha kaynatın.
    Aşureniz artık hazır. İster sıcak, ister soğuk servis yapabilirsiniz. Arzuya göre servis yaparken üzerine dövülmüş ceviz, nar taneleri ve tarçın koyabilirsiniz...
    sari.melek
    sari.melek
    Moderator
    Moderator


    Mesaj Sayısı : 310
    Kayıt tarihi : 12.05.09
    Yaş : 57

    Asura Pisirelim.. Empty Re: Asura Pisirelim..

    Beitrag von sari.melek 28/4/2010, 22:00

    paylasim icin tsk ler
    kesinlikle denicem

      Aktuelles Datum und Uhrzeit: 19/4/2024, 16:52